Tulajdonosi internetes
lekérdező rendszer
     
     
 

Biztosítás

3 fontos dolog, amire érdemes figyelnünk a lakásbiztosítással kapcsolatban.

Otthonunk biztosításánál körültekintően kell eljárni, azonban számos problémával, kérdéssel találkozhatunk.

Három tanács, amelyekre mindenképp figyeljünk a lakásbiztosítás megkötésekor.

1. Biztosított az épület és az ingóságok?

Gyakran az ügyfelek a károk bekövetkezésénél szembesülnek azzal, hogy milyen esetekre szól az általuk igénybevett biztosítás. Minden termék különböző, így javasoljuk hogy tájékozodjon alaposan, hogy a tűzkároktól a betörésig, az épülettől , ingóságokig mire nyújt védelmet az adott termék és ennek megfelelően válasszonk biztosítást.

2. Értékkövetés

Abban az esetben ha rendelkezünk már lakásbiztosítással, kellő információt szereztünk a piacon és megtaláltuk a legkedvezőbb konstrukciót, a feladatunk folytonos. FONTOS! Életszerű , hogy átépítjük otthonunkat, felújítjuk vagy éppen egy új, drágább berendezési tárgyat helyezünk el benne, mindig gondoskodjunk arról, hogy lakásbiztosításunk kövesse az vagyontárgyak változását, értéknövekedést.

3. Az épület mellett az ingóságunkat is biztosítsuk!

Ne feledkezzünk meg arról, hogy az épületben tárolt ingóságainkat is biztosítsuk. Ráadásul minél több és értékes ingóságról van szó, annál fontosabb ezek védelme.

Biztosítási kalkulátorunk segítségével Ön az otthonában kényelmesen, gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, és meg is kötheti biztosítását. Fontos, hogy a kalkulátort figyelmesen és pontosan töltse ki. Amennyiben pontosan adta meg az adatokat, kiválasztotta az Ön számára legszükségesebb szolgáltatásokat, nem kell egyebet tennie, mint rákattintania arra az ajánlatra, amelyet kiválasztott!

Tegyen egy próbát, klikkeljen a biztosítási kalkulátorra már most!

Társasházi szoftverek

   

   Invert Kft.
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Energia tippek

Sütés-főzés - Előmelegítés nélkül
A sütő előmelegítésére legtöbbször Nincs szükség. Ez különösen az újabb Modellekre, és a hőlégkeveréses sütőkre Igaz. A sütemények, sült húsok és felfúj- tak akkor is tökéletesen sikerülnek, ha a még hideg sütőtérbe helyezi be őket, és ezzel akár 20% energiát is megspórolhat. Az előmelegítés csak ritkán, például kenyérsütésnél, vagy kelt tészta sütésénél szükségesek.