Tulajdonosi internetes
lekérdező rendszer
     
     
 
Szűrő
 • Biztosítás

  Sokakban felmerül a kérdés: „Minek kössek lakásbiztosítást, úgysem fizet a biztosító…” A MABISZ 2014-ben kiadott éves jelentése szerint a biztosítók Magyarországon több mint 3 millió lakásbiztosítási szerződést kezelnek és közel 700 ezer káreseményben több mint 37 milliárd forint kártérítési összeget fizettek ki.

  Mindenki lakik valahol, akár saját házában, lakásában, vagy bérelt ingatlanban, a lakóhelyén pedig ott van az összes ingósága, használati és személyes tárgyai. A károk, melyek ezen vagyontárgyakat érhetik a bagatelltől a totálkárokig terjedhetnek. Míg a kisebb károk inkább csak bosszúságot okoznak, a nagyobb károk esetében egy élet munkája mehet veszendőbe. Legtöbben belátjuk ezt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a magyarországi lakások mintegy 70%-a rendelkezik biztosítással.

  Egy jó lakásbiztosítással elkerülhetjük, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg anyagi helyzetünket. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára, valamint finanszírozott lakás esetén megfelelhetünk a hitelnyújtó által előírtaknak.

  Természetesen kinek-kinek magának kell eldöntenie, mely alap és kiegészítő szolgáltatások a legfontosabbak a számára.

  Biztosítási kalkulátorunk segítségével Ön az otthonában kényelmesen, gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, és meg is kötheti biztosítását. Fontos, hogy a kalkulátort figyelmesen és pontosan töltse ki. Amennyiben pontosan adta meg az adatokat, kiválasztotta az Ön számára legszükségesebb szolgáltatásokat, nem kell egyebet tennie, mint rákattintania arra az ajánlatra, amelyet kiválasztott!

  Tegyen egy próbát, klikkeljen a biztosítási kalkulátorra már most!

Társasházi szoftverek

   

   Invert Kft.
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Energia tippek

Sütés-főzés - Mínusz 10 perc
Ha az étel sütési ideje több mint 40 perc, nem kell megvárnia, míg az étel teljesen elkészül. Zárja le kb. 10 perccel korábban a tűzhelyet, a maradékhő, így is készre süti a fogást.