Tulajdonosi internetes
lekérdező rendszer
     
     
 

Aktuális

Beköszöntő!

Örömmel köszöntjük megújult oldalunkon. A weblap fejlesztőiként mindig is elsődleges célunk volt, hogy a lakástulajdonosok mindennapi életét megkönnyítsük, otthonról elérhető információkkal lássuk el őket. Ezen gondolaton tovább haladva bővítettük most a lakás-tulajdonnal, –felújítással, – fenntartással kapcsolatos aktuális tudnivalókkal az oldalt.

Legtöbbünknek a legfontosabb, legnagyobb értéket képviselő vagyona a lakása és az abban lévő tárgyai. Az idei nyáron a természet megmutatta erejét szélvihar, özönvízszerű esőzés képében. Sokan szenvedtek el komoly károkat, amelyek megfelelő biztosítási védelem hiányában sajnos nem is térültek meg. Szeretnénk, hogy Ön ne járjon így, olvassa szakértő tanácsadóink által összeállított biztosítási rovatunkat és gondoskodjon lakása és értéktárgyai védelméről, vagy csak egyszerűen spóroljon pénzt és válasszon olcsóbb biztosítást kalkulátorunk segítségével.

Ugyancsak sokat lehet megtakarítani a háztartások egyik legnagyobb költségét jelentő rezsi kiadásokkal is, ebben segítenek energia tippjeink.

A leggondosabban óvott és karbantartott lakás is az idő múlásával felújításra, korszerűsítésre fog szorulni. Ennek finanszírozásához lehet nagy segítség a lakástulajdonosok számára elérhető, 30 %-os állami támogatást kínáló lakástakarékpénztári szerződés. Ennél magasabb hozamú befektetés most nincs, kösse meg most akár on-line, vagy kérje a szakértő segítségét.

Fontos, hogy a magán lakásunkra vonatkozó jogi környezettel is tisztában legyünk. Az eladás, bérbeadás vagy együttélés sok buktatóval jár, legyen képben, olvassa jogi rovatunkat.

Bízunk benne, hogy hasznos tanácsokkal, információkkal sikerül ellátni olvasóinkat, ha a lakástulajdonnal kapcsolatos témakörben valami érdekelné kérjük ossza meg velünk.

Jó böngészést kívánunk!
A Net-h@z csapata

Társasházi szoftverek

   

   Invert Kft.
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Energia tippek

Sütés-főzés - Előmelegítés nélkül
A sütő előmelegítésére legtöbbször Nincs szükség. Ez különösen az újabb Modellekre, és a hőlégkeveréses sütőkre Igaz. A sütemények, sült húsok és felfúj- tak akkor is tökéletesen sikerülnek, ha a még hideg sütőtérbe helyezi be őket, és ezzel akár 20% energiát is megspórolhat. Az előmelegítés csak ritkán, például kenyérsütésnél, vagy kelt tészta sütésénél szükségesek.