Tulajdonosi internetes
lekérdező rendszer
     
     
 

Lakástakarék

A 2008-as gazdasági válság szembesítette az embereket a pénzügyi öngondoskodás hiányának veszélyével, így mára szerencsére egyre többen ismerik fel saját felelősségüket a jövőjük anyagi biztonságával kapcsolatban. Ez a felismerés egyre többeket sarkall a tudatos megtakarítás elindítására.

 

A megtakarítást kisebb összegekkel is érdemes elkezdeni!

Ha átmenetileg nincs szükségünk minden bevételünkre, érdemes egy részét félretenni, hogy idővel nőjön az értéke, illetve jól jöhet váratlan, vagy egyéb tervezett kiadások (pl. nyaralás, karácsony, stb.) esetén is. A vésztartalék képzése is fontos lehet. Érdemes mindig hónap elején takarékoskodni. Ekkor még biztos van rá lehetőség és nem halasztódik el.

A bankok minden élethelyzetre és megtakarítási célra megoldást kínáló termékpalettával segítik az öngondoskodás területén mindazokat, akik felelősen gondolkodnak jövőjükről.

 

Döntsön most és vágjon bele Ön is a takarékoskodásba!

Miért fontos a megtakarítás?

Mert... anyagi biztonságot nyújt a váratlan helyzetekben.

Mert... kiszámthatóbbá tehetjük a saját és a családunk jövőjét.

Mert... könnyebben megvalósíthatjuk a nagyobb kiadással járó céljainkat.

Mert... stabil anyagi hátteret biztosthatunk magunknak nyugdías éveinkre.

Mert... hosszab távon a megtakarítás hiánya lemondsással jár: terveinket, rosszab esetben a megszokott életszínvonalunkat áldozzulk fel, ha nem képzünk időben pénügyi tartalékot.

A legbiztonságosabb és legkiszámíthatóbb megtakarítási forma a lakás-takarékpénztári betét, melyet következő cikkeinkben részletesen bemutatunk.

Társasházi szoftverek

   

   Invert Kft.
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Energia tippek

Sütés-főzés - Mínusz 10 perc
Ha az étel sütési ideje több mint 40 perc, nem kell megvárnia, míg az étel teljesen elkészül. Zárja le kb. 10 perccel korábban a tűzhelyet, a maradékhő, így is készre süti a fogást.